Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Friday, December 25, 2009

red m0unt???

huhu... aqinih ekot abah aku mai family day kat bukit meqah..mula cam tamow pi..tapi abah aku paksa kna aa ekot gak..
feelin? xda aa besh sgt..sbb bg aku tmpat nih tmpat dak2..hu..so xda sapa budak2 lam fmily aku xcept Dhia..s0 if ada bdak2 orait aa kowt..anak2 sedaqa aku lak xley ek0wt...pluz aku xda aa knai sgt ngn anak2 mmber abah aku..s0 satgi aku geng ngn mama aku jala..abah aku dok bz ja ngn hal beliau..

h0pe evrythin g0ing cLear ~

;; 0312pm..;;

aku suka tgk mata dak nih..dak nih aa jadik geng aku tyme atz bot tuh....
jelez t0l tgk mata indah beliau...


beliau nih ngah ngandung 3 buLan..aku aqap beliau
slamat aa tyme deliver nanti..amin.....

beliau nih lak xcuk0p bulan..shumel amat!!!


bnda alah nih menaRik perHatian aku aa..


xgayaT sikit pon..lek2 ja..

aqinih ditutup ngn dinNer yg agak besh aa..






my abah +kar0kay + dara pujaan = tepuk tgn...

1050 pm..blik + bilik+ lena..

::abehhh::~
.......................................................................................................................................
hmm..da sumthing nk shre skit..
yg aku xley lupa da la dak p0mpuwan nih..mak aii..muka dya..eeei!!! nek nyampah aku engat..abah beliau staff kat 0piz abah aku gak..
mmg bajet gla..tyme tuh mama aku tnya
"chek ngaji tang na?"(nada abeh lembut aa)
p0mpwan nih ley jwb ngn bokak dan riak dan tinggi nya
"maktab perguruan,pineng asal???!!"
if camtuh aku ley xcept nih siyap wat muka xley blah lak..naik2 kening lak kat mum aku..adewhh..aku panehhh jaa kat sebelah nih an..orang berbudi kita berbahasa aa weih! apa salah ma aku ngn dya xtaw ah..bajet anq baguz sgt aa if dak mktb?aku pikiaq +ve aa maybe beliau bangga sgt tp aku rasa xperlu kowt smpai jawab ngn nada camtuh an..cam *^*^!! plg aku paneh muka dya aa..adewhh..sabaq3! then mak beliau pon kta nih anak makchik nih pon dak mktab gak, mktab kL..uhh! trkezut aku..na mkchik nih taw lak..tyme tuh muka dya mmg sentap aa..lantak ah!! then aku twuz ajak ma aku blah..
anq nk belagak2 sgt nk pi mana weh??ekot aku mmg nk sound ja..spa xmaqah dgaq owg rude ngn owg tua2,nak lak mma aku..agak 2 aa.. ckp ngn owg veteren camtuh..haiyo0..xpat0t kowt..1 ja ah yg aku terpikiaq..da gak dak mktab yg cenih..hishh.. xdak pedag0gi sivik lgsung aa..ya Allah mntak dijauhkan aa penyakit tuh kat aku yg lemAH nih..

amin...


-End-

Thursday, December 10, 2009

***caReLezz aaa anq niw !!!!! ***

hmm..cam xbestt ja kemaqin...adewhaii..

dun now h0w 2 trAnzlate my feeling..
++ seqabot!
++ sEdih!!
++ tensyen
++ keCewa
++ lEmah..
++ caReLezZ!!
ngn diqi aku snDiqi...
pa yg aku pikiaq pon xtaw ahh!..
once aku da seDaq mmg suCk a..
*&%%#$((*()!@#$!

"aku xley ceni"!!!...
....

tp cyEz keLalaian aku mMg toTaLLy bat aku aku asa cam *&@***

hmm..dah3!+VE !!!!
=if niat bToL
suRe da caqa n jalan an...

insyaAllah..evrything g0nna b oKay nik nur suHaiRa!!!..

useLezz aa d0wk pikiaq perkaqa lama..jz m0ve n imPr0ve sumthin yg akan dTg nih...
"ya Allah bantulah hambaMu yg penuh dGn keLemahan ini ya Allah"...
thankxz kak Taza, saRa s0 cika ngn "bgutu"...

(= e n d =)


Monday, December 7, 2009


+++ dHia luv cuYa+++
..... she hold my kelengkeng (tol ka spelling nih,tibai jala)......

ho0hhoo0!!

30 noV 09...


kenuwi..kenDuRi..

niw tyme blik nuwi umah jiran tetangga..

mostly tiap2 aqi aa ekot mma aku pi nuwi....beshh aa..jmpa orang2!!

hee~

-
salam bahagia-

081209..da updated da!!! he

Da lama aku x updte benda alah tercinta nih..kat cika,apit ngn zila, hah nih aku da bat post baqu!!! Huh..afta nih xmow bunyi2 agi na..huhu..hmmm..bkn aku xmow update..tp akibat dek keberokben aku yg agak kelembapan ini meransang kearah ketidak “online” nan ku selama ini..hu…hmm….tyme bnda alah niw dpt laju tyme esok nya plak la aku da hal pnting..adewhh..cobaan2~
So pg nih..cam besa ja kowt..suma okay..gi satuh aku nk wish thankxz kat sapa yg wish bubday aku..yg bg pezen..yg bg card cantek!..kek…he..suma2 aku suka..thankzx au..hargaii sgt.sgt2….hmm..nati da masa aku uplo0d lein..lanih cam xdak kekangan masa ja kan….aku bz skit diz month..c0z da p0jek yg haruz dilansaikan..he..aqap2..everything g0nna b okay n clear…insyaAllah....

-s a l a m b a h a g i a-

28 nov 2009..

Aqinih da majliz aqiqah kat umah aku..kekah dak Dhia..hmm..qamai mai..beshh aa..leteyh?ckit aa..kecut jaqi bs0h pinggang..runtin da..tp standart aa kan..Feelin?Sonok! C0z tgk qamai2 dapat c0mpile skali..huhu..cam comel ja tgk adam, ngah khushuk n elo0k2 beliau ja qenyih dpn aku..skali jatuh..haha! hmm..then td kak baqu aku mai..he..cam xcya ja dak tuh da kawein..duluw engat agi tyme aku skolah rendah duluw.. beliau dok tezt beliau pnya skill taekwndo dgn aku..xsakit pon kan bahan ujikaji..huhh!!!! lanih..da jadi huzben owg da…hmm..tgk skali dy nya banner kawen..suhairy & nang … nati 20xx suhaira n ?????? tanda soal bnyak2~… Huu~

Td bawu dpt msg ,bita..yg mak wahidah aka wahid0n da kembali ke rahmatullah..terkejut aku baca msg tuh..sentap! wahid dok seblah bilik aku ja..tp..b4 nih dya xpenah cita pa pon sal mak dya..hmm..mninggal sbb strok..kpada wahid..tabahkan ati..setiap yg idup pazti akan mati jz masa yg mnentukan..n surely kita suma akan merasainya…sebak aa aku engat blik..berat beban melihat berat lagi beban yg ditanggung.. Setiap sem sure de mmber2 aku yg kehilangan mak abah depa..eishh aku xdpt imagine aa feeling dya tyme nih…………………if tyme kita yg kena nanti cena??cena nk overc0me??mampu ka aku nk face ngn bnda nih.?? Da ready k aku? Da cukup ka aku wat ma abah aku hapy?…hmmm…….. . Myb bg kita, kita jz mampu ckp:”sabaq aa weh..sabaq”…tp..bg yg merasa???dya ja yg tau peritnya camna kehilangan orang yg paling kita sayang…..orang yg paling kita rapat..tempat kita share evrythin….insaf aku qaasa…..kita hidup kat dunia nih sementara ja..sat ja… sat ja…..ibarat iqamat dan azan… sonok2..tup2 da xdak…hmm……

Pakat2 aa kita sedekahkan Al-Fatihah kpada arwah….semoga roh beliau dicucuri, diberkati dan tergolong dalam hambaNya yg beriman…..engat aa bahawa hidup kita hnya sementara,..apa yg kita wut atau inginkan xkan tercpai selagai kita x diberkati..(engatan utk dirik aku yg lemah nih gak)..…hargailah orang yg masih ada ngn kita selagi terdaya dan sebelum terlambat …........jadikanlah didikan yg ma abah kita bg sbgai didikan yg telah dididik …..bahagiakanlan diri mereka sebgaimana mereka membahagiakan kita

Related Posts with Thumbnails