Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Thursday, July 29, 2010

uNIC dtg??

Dengan nama Allah


konsert terus menerus..
hoeshh maii awat kowt!!!


nasyed by usim grup..
merdu suara yang tengah tersebut..okay sudah2!hee



UNIC =UNIQUE
*bravo ahh dak sem satu nih...anda sangat keberanian ANJe*
awwww!



Mengapa tiba2 kamera laju mengfokuskan si beliau nih??
totttttt...satu fakta..
kita penah bersebelahan ketika berada di bank BSN alor star pada tahun 2008 dahulu..
*GEELA kuat engatan aku weh*

*nampak dak,pr0ject board grup kelas patik ada kat belakang tuh*..
=)




Fitrah manusia la kan..
hee~


KEESOKAN HARINYA

grup saya bertuah sebab dapat ganjaran sebab
melakokkan teori abang Watson pasal Albert B dan anak itik tokWi
ganjaran= sangat sangat sangat menarik!!
terima kasehh naaaaaaaaaa..
*huh*



sapa la yang berani gigih pemurah belanja chokalat2 nihh???
syukran ya muaalimm!!!
=)..
mo0d= kami sangt terharuRuja!!! betol..

sekian laporan


-END-

note: hati tengah excited terlampau sebab nak balik Kedah satgi..will offline around 2dayz..sekian..

Tuesday, July 27, 2010

hati TISU??

Dengan nama Allah..

harini hati patik jadi tisu lagi...hmm...
nak hati yang konkrit!! cyezz.... kat mna jual ah???..








note: ya....saya sabar lagi...

Saturday, July 24, 2010

:: eh ehh Elaun da masok kaa?:::



dengan nama Allah...



takceluih nak pegang siap ikat dengan getahh uu!!
*gambar diculik dari Go0gle yah*

elehh buat-buat muka taktawu lak elaun suda masuk yah..hoh00! nah..n0 meggi2 tomyam,no nasi bujang2 bagai..no roti mayat, no menapak2 sampai berpeluh ketiak pegi semata2 ke lrt...fuh ..lega... riang rayanya rasa hatiku ...guru-guru pelatih sekalian bumi sila gunakan wang tersebut dijalan yang benar yah.....simpan duet!! yah..musti!..one of my azam dah..sikit lebih kurang sem 8 tyme pratikum nanti nak jugakk rasanya jiwa ini punyai keleta sendiri.. InsyaAllah......amow pinjam2 dari mana2...*ouch tyme tuh patik da 23 kaa..fiwitt2 ah!!*..betapa nikmatnya dapat guna duit sendiri ..betol!!.. ya..betul.. beli ayaq mineral guna duit sendiri pon minum rasa cam chiken chop dah..*hiperbola mu!!*..exam sem lepas sudah keluar meh..Alhamdullilah..lebih sangat tak ,kurang sangat pon tak..nyway tahniah buat rakan-rakan yang lain..kamu semua hebat!!..*W0ng bila masihi la b0leh beat kamu uh?*..he..




note:sejak da full dengan elaun ni hari-hari asyik kelu0 ja..esok kellu0 lagi..hoeshh! camana nak jadikan menabung bin amalan mulia nih??? ....hmm...=(


Thursday, July 22, 2010

:: saya tasuka dia,salah saya kah??::

dengan nama Allah..

saya juga manusia biasa yang mempunyai 6 deria dan perasaan yang diberikan nikmat dari Allah macam orang lain..dan saya juga tak dapat lari dari merasakan ketidakpuashatian dan tidak kesukaan kepada seseorang..walaupun mama saya selalu cakap kalau kita tasuka orang ,orang akan tasuka kita..pepatah pon cakap macam tuh..saya sangat setuju..ya..dah dua tahun setengah saya cuba untuk menyukai awak dan kawan baek-baek dengan awak..tapi saya pon taktahu,..maaf saya taboleh..awak tahu tak perangai awak tuh boleh wat orang down tambahan ,bagi saya awak kawan ngan seseorang itu kerana seseorang tuh ada kepentingan untuk diri awak sendiri..lagi awak bermulut manis walaupun pada hakikatnya..&^$*( teeett...ya! saya tasuka perangai yang macam ituh..betul..tasuka..tasuka..ya tasuka ..tengok saya ulang tiga kali..maksudnya memang tasuka..sebab bagi saya kita kena menghormati perasaan orang lain..tabanyak pon sikit lebih kurang pon jadilah...saya tahu mungkin saya salah sebab tasuka perangai awak..saya juga penah terfikir tyme sem 1 dahulu,mungkin orang negeri awak memang bermulut manis begitu..tapi jelas saya salah sebab Adiba sangat baek dengan saya dan semua orang...*ngek2 betul tyme nih ,nik kamu mentah lagi!*...he...mengingatkan kita ada lagi 3 tahun kat sini dan berkongsi kelas dan bumbung yang sama ..kadang-kadang saya nak jugak jadi macam fatin amira..beliau boleh saund sesiapa yang bagi dia takbetul dan dia tasuka..lepas tuh kembali normal..dan orang faham dia..tapi saya bukan macam tuh..sebab ituh bukan perangai saya... sebab saya tacukup kuat untuk itu..jadi..saya ambil keputusan untuk cuba lagi untuk menyukai dan elakkan berfikiran "hishhh"...kat awak...dan bagi saya kita hidup dalam komuniti yang sama dan nak tak nak kita kena terima hakikat bahawa ada orang berperangai begitu..sebab saya juga tahu perangai saya juga teeruk..dan saya tidak sekali "expect " bahawasanya semua orang suka saya..ya..saya tahu..=) yewla..dalam banyak -banyak guni beras mesti ada bubuk kat dalam tuh kan???..... (",)


note:thankx Adah sebab jadi pendengar yang baek tadi.. sembang ngn orang yang penah merasai sendiri bila terkena memang bagus..mo0d:lega..





Wednesday, July 21, 2010

hariinisayakenyang..sekian~



dengan nama Allah ..


harini patik ngidam nak makan something..finally..dapat jugak makan..alhamdullilah..nafsu oh nafsu!..thanks rojer,n athirah menamanikuu...setiap sem pasti ada lecturer yang besh..sem lepas rasanya yang paling besh En.Hossen ah..terbaekk ahh!..sem nih sapa ah...awat banyak sangat ah nih ah ?..hu...er..ar..Puan Syikin kowt..beliau ajar beshh ...tidak bored..sampai tak sedar masa dah habeh..0ouhh!! *admired dikau sudaaa!*.. in my 0pini0n during a teaching time the besh way to get attention from student , is through experience and related it wif situation... betul..student akan rasa masa yang berlalu macam tengah makan aiskim ngn porpcorn tepi sungai...sangat fun..kecindan dapat ilmu pembelajaran pon terima..see how is g0in?..now,she got my attention !! yah!..*puan kena naaek markah nih even Pn tak penah perasan saya*..hokay ..dah cukup2!!.. lets talk about today..tadi kan saya nampak charlie lagi dalam bilik saya..*sure lepas nih owang dah takmau mai bilik aku gi dah..fine..fine..*...then patik membunuhnya dengan bontot tong sampah..* tenyeihhh macammana jgn tanya ah!* 0ouhh...amat merisaukan..charlie oh charli..jangan la mai sinih..saya bukan tanak awak jadi tetamu dan bawak pulang dosa-dosa kecil saya tapi awak BAHAYA...tolong la faham...cukuplah menyisakan Kak Taza n Kak Wa....sakit kowt...lepas tuh after kena gigit..dapat kesan effect free yang tiada dijual dimana-mana ya..





-end-



note: ouhh asaimen da datang mengetuk pintu .. sila layan dengan hati yang tenang yah.....hmm..keep thinking..engat nak balik weekend nih..tengok la camana..currently mo0d: malas laa...nak bl0gin2...=)








Sunday, July 18, 2010

hempedu..

hati patik sakit lagi hari ini...kamu tak tahu?ya..tak tahu...ada benda yang kita perlu tahu jika takdiberitahu...terima kasih sebab buat macam tuh...kamu juga tak tahu macammana rasa bodoh bila menunggu....sekian..

Friday, July 16, 2010

anq cam @@&(&*0!!

dengan nama Allah..

"anq if tenyen anq layan pala sendiqi dah ahh !!takperlu aa kowt dok bentak2 kat owang lain.ng lain wat relax ja..haishhhhh!!!cam &*&*(&#@)!! kena tang oqang lain dok sembang bijak berkaliber sakan ngat.."..*mo0d: benggang ngan hamba Allah seqang nih*...dah BESAQQQ dah kowt weh...........!!


"ya ALLAH kau jauh dan hindarkanlah diri kami dari sifat banggang sedemikian.."
*lagi 6 sem lagi..sabaq na hampa*..

In a nutshell..sama2lah kita menerima dan menghormati kata2 serta pendapat orang lain terhadap kita dan janganlah berfikir diri kita sahaja yang betul ,tepat dan hebat.......kerana kita sama sahaja disisi ALLAH...


note:happy bufday fathin mant0p serta kikikot..heheh...aku takmau emo2..hahaha..

(",)



Wednesday, July 14, 2010

spekulasi lagi???

dengan nama Allah...

hokay..setelah pelbagai spekulasi diutara dan diselatankan saya NIK NUR SUHAIRA NIK SOH telah sepakat dan mendapatkan nasihat daripada pelbagai jemaah menteri,dengan ini saya memutuskan bahawasanya PBS /sBe saya pada sem ini bertempat di

Sek.Keb Cyberjaya Bestari,
Zon flagship 2,
63000 Cyberjaya,
Malaysia..

*wave2*

sem nih penempatan bersama marka saya si Saqa ngokngek yah..dah la kena tyme mulan puasa..hoeshh!!takpa2..

note:wonder if student lebih advance dari cekgu..tak memasal!!..kena work hard nih!!kayla nak pi membaca kebukuan,nak fishing the net,nak pi wat my map,nak pi wat Alat Bantu mengajar,nak pi wat f0lio,..nak pi kawat..okay tipu!!! hee~=)..memang tak ar..








Tuesday, July 13, 2010

Asean Game Ceremony of 2010~

dengan nama ALLAH..
nih picca sepanjang kat stadium kolompur..Asean Game kali keDua..penat?jangan cakap ah..tapi penat lagi tyme merdeka dua tahun lepas..nih kira okayh kena pergi pukoi 5 ..tyme merdeka dulu kol 3..dahla speaker depan apartmen aku jah..memang terbaek ah bangun tuh..memang tak maki sikit ponlakan..huhu..


haa..welkam in!!!
kandang terbaek punya..

benda wajib bagi saya..


snap from zira before she left
me said: wehh! awat anq tak dok tempat anq?
she said" aku da la besar depan aku besar lagi, semua pakat anak gajah..mane muat dowhh!!"
me said: "haha..anak gajah nohhh,jom ah sama2 lapah"
she said: "tak kire aku nak balik weh"

dok usha anak keikanan..
h0eshh!


nohh!


taramai pon..


line nak menghadiri rumah terbuka..


terkepitt~

nampak dak brader tuh..beliau nak jadi superman satgi

ghenyihh..

arahan hendklah dipatuhi..


hold2..




tadaaa....
maktab aku part M A..
huhu
memang selamat ah

hak senget2 tuh side lelaki yahh..
harap maklum..

tengok..
makan pon lam cawan..
hai la nasebb..

amali menunaikan tawaf kot..










nampak tak yang barisandepan sekali tuh..
kawat formasi TTDI..tyme wat formasi"nobody2"..
syez smart geela..
chomel sugguh kalian...

~HARI KEJADIAN~




mana calon tuttttt nih..
adewh..




fiwit2..





padia..



tudea..


hinguihh sabaq sat na....
haha






amoi tersesat.





yay!!
habehhh...
suka



::end::

note: sedang mengalami selesema yang gak teruk..hinguih2 dikau datang lagi~

Sunday, July 11, 2010

memang TAK ARH!

geela ah....aku tumpang simpati..sakitnya if jadi diri anda ...even patik tak bapa rapat ngn anda tapi kita penah dok sebelah tyme misslcturer sem 3 dulu...walaupun saya taktahu cerita sebenar tapi saya berpendapat bahawasanya beliau memang tak patot wat anda camtuh...oit! ..






_memaham alam sekeliling_

Saturday, July 10, 2010

YALA MEMANG LA..

dengan nama Allah..

my mind suddently keep thinkin about my past...*sigh*..patik tamau air yang yang kotor akan terus kotor.. "What is coming is c0ming..Suhaira don't destroy your heart just bec0z somthing that may happen tomorrow"....

Friday, July 9, 2010

Istana Budaya..


dengan nama Allah..

Just arrived from istana budaya..wo0ah!..beshh kowt..the purpose of g0ing there is to watch the session Literary Prize to the winner of Utusan.. sudah 25 tahun dah..hebat2.. Congrates kepada pemenang yang menang beribu wang $...One of the judges is from my IPGM... agak bangga disituh yah..penyampaian hadiah nya sat sahaja..yang lamanya persembahan..Things that excited me most is to saw theater promo of Uda and Virgin ..cecehh..Uda dan Dara .. terkezut gak tyme startin tuh..even though it just a promo around 20 to 30 minute but its a go0d enough to make me smile and make my eyes glowin....*bling2* ... i wish i can see the entire of that..but..memang tak arh!..tiket da beratus..better aku simpan kat tabung haji..*kunun ah!*...then nyanyian Aizat superb kowt..hak main ala2 drum kecik bersama beliau tuh pon style..wo0a..jatoh chenta!!!.. smo0th ja beliau tepuk benda alah tuh tapi bunyi mengalahkan 8 juta kompang tyme kawen.. enjoy2..=)..


tudea! Glowing2 in the dark..lalala~



attracted to the art of carpet attached at the wall..
smart2

main purpose..


a bit familiar host...
but i cant remembered his name..
suara cakap lam fon leyh tergoda nih!!
=)


Perfomance by Dayang Nurfaezah..
Warisan..
*aku admired kat penari kat belakang tuh ja..gagah kot*
...cayaq2..


bahagianya if umah patik banyak koridor camnih..
hoh!


hoeshh! nak jgak..
"eh!sama tinggi.."
tapi saya tapakai hill dan saya tak ada sanggul..
so???
*oh tidak!!tudung ku senget*


Radhi..
one of the actor in Uda dan Dara
*style ah suaq beliau*

guwd bye Istana budaya yang berbudaya..
nanti patik mai len naaaaaaa...
(",)

nak saja patik snap gambaq banyak2 tapi..the rules make me be a ethical person and dok diam2 atas kosi lembut pastu takleh hingaq2..huh...~

note: nak lena..zzZZZz...

B a k U ka?



dengan nama Allah..

now i'll try to write in bahasa baku..sudah ramai yang menegur..sebenarnya patik tidak sedar pon yang ramai yang tak faham..terima kaseh rakan-rakan..=)..hari ni banyak mengilai2 dengan budak2 kelas aku..balik tuh depa ajak singgah Amjal..sapa takenal Amjal kat area lembah pantai nih patik tak tahu ah..bek ampa ngaku lekaih?.. port nih la selalu budak2 maktab patik ngedate time patik sem 1 dulu..tapi dah tua2 dekat sinih..dah jarang nampak kapel2 makan kat sinih dah..cam tadak privacy katanya..huu..so inih la situasi hari2 kemuncak kat sinih..geela seqab0t kan weh....* if tengah sarat mengandung ..confem terbesalin dah lam keta*..huu~



tapala.hah!.ampa nak tau dak..keras geela tangan dengan otak patik nak tulis enry baku ini..plz la percaya...tak muhong weh...hmm.. satgi nak siap2 nak pi istana budaya untuk menggantikan tempat orang yang tak dapat pi..teehee..pulunn ak aku?biaq aaa..hahaha..lepak bilik pon bukan bat pa..kat sana ley exercise mata sikit an..SLT???*sumpah takbuat pa lagi*..wa!..

-end-



Thursday, July 8, 2010

Paajia anq weh??

dengan nama Allah..

h0eshh title cam nak bekelai...huhu.. tadi da kelas ngn KJ..haji Omar..kat maktab nih sapa takenai beliau?..pengatur surat cinta..huh!!! dah 11 tahun tamasuk ngajaq ,sekali..kena mengajar kelas patik..kelas 4 jam diringkaskan jadi 8 jam - 7sengah jam...terbaek ah..setting otak 4 jam sekali sengah jam ja..tapeluh ketiak pon kan menapak bawah kesinaran matahari menyianar h0t!..terharu kowt!!

nex wik da stat bz..mengapa? *tp..bz aa sgt an?*..hokay..budak batch patik n budak senior sem 4 terpilih buat Human Grafik for Asean Game this year..wo0ahh!! cam beshh ja..hah! stat aa engat nostalgia tyme merdeka kat dataran merdeka yang dok ataih kerusi bnyak2 ,pastu angkat kain kaler2 menbentuk huruf sampai qetaq2 tangan pastu kameramen tangkap gmbaq.pulun qenyih cam dpt 8 juta sekali satu pon tamasuk paper..sob3!..masuk tb pon keqa hokey ah..tudea aih..noh! geela fofularlity kot!! tapanaih sikit ponla bawah matahari menyinar tuh an..ya patik mmg muhong..

so paih nih if muka nmpak cam letak arang plz ..jgn tnya pashaipa naa...
but..i'm sure it will be one of the most experiences and valueble in my lyfe..noh3!!..

note:alhamdulilah da jumpa jam penting saya semula..letak meqata,besa nih!!


Wednesday, July 7, 2010

t.i.r.e.d~







with evrythin happen ..adoihh..sleepy...cyez ta muhong..malas nya nk naek Za'Ba..tanak p boleh dak?mna boleh!!patik kna naek gak..kawan punya pasai..sap0t punya pasai ku gagahinya jua..fuh..
kayla..nk siap2 nk p dewan tgk sayembara puisi..guwd luck to all cntezten0o!!

-end-


note: ngah tensyen caqi jam ngn suaq slack tang mna..^%&$#&!*takan la aku maki an?*
suhaira! carelezz again..*sigh*





Related Posts with Thumbnails