Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Sunday, November 28, 2010

hari JADI!!!!!

Dengan nama Allah..

wo0ahh..alhamdullilahh...sehingga kini masih dapat menghirup nafas yang dicipta oleh-Nya..Amin.. dah 20 dah ha...matang?hmm...kematangan tidak boleh diukur..yah...patik?belum lagi mungkin....tapala...sure ada tingkat-tingkatnya kan?..takkkan la nak jadi matang terus...hmm..thankx untuk semua yg wish bufday kat nik nur suhaira ini..sesungguhnya beliau ini masih belum cukup baik...hoesh!!..uke2...sukanya semalam..heh~!!!! wonderful gift!! toce2..gambar-gmbar akan diupload kemudian yah!!!....sekadar ingin berkongsi kegembiraan..itu saja..terimaksih semua kawan-kawan yang masih engat tentang hari kelahiran patik yah...hargai sangat..betul...sangat..betul weh!

ha yang pasal bear pink tuh..dah dapat tahu siapa yang bagi..thankx kamu!!..uke2...sudah masa untuk offline..ad kerja ...jumpa kemudian yah..

note; adakah usia menjadi ukuran untuk mencapai tahap kematangan?hmmmm


Thursday, November 11, 2010

psstt..pstt!!...lagi 3 hari nak tarik beg beroda!!!

Dengan nama Allahh...


hoi..oi... psst..pssst..patik dah nak balik pendang dah...ngee..riangnya perasaanku..setelah hampir 2 bulan tak balik dan bila buat muka taktahu pastu senyum plastik bila ada orang cakap "weh aku balik dulu!!"...setiap minggu..auww!!....nak nak si Saqa..PBSM!!!..hok2...Takan mungkin la patik nak jadi Sifu benda alah nih kan..

okay2....1 paper lagi untuk dibolosi kemudian..silakan tarik beg roda kemudian menapak ke duta kemudian..wo0ah!!...rehat la sehingga bulan 1 ini yer makcikk!!....

9= 3 +6 or 2 + 7.......ehem..ehem....




note: PBSM = Persatuan balik setiap minggu..ngeh33..dikesempatan ini saya ingin menyusun 20 jari memohon keampunan sekiranya sepanjang sem ini saya telah melakukkan kekhilafan scara lansung mahupun tidak..huhu..*takot jugak if takjumpak dah*..tak..tak...see u next season!!


Saturday, November 6, 2010

KOTAK PINK???

Dengan nama Allah~


baru balik dari rumah nik suhardy..w0ah leteyh2...kami hidup berdua ja..sebab akak ipaq patik pergi berbiznez2...nak balik tuh beliau ini masakkan chiken black paper..*wehh anq memang pndai masak!*..uke2..bukan yang ini isu utama sebenaqnya...


memang sangat cerewet pergi membeli belah dengan ini orang!!
huh!..
apapon tetap masakkan anq besh!!
=)


setelah sejam sampai la kat maktab..leteyh2..bila bukak ja pintu bilik tetiba ternampak....



hah????!!


mai kita zo0m sikit..




zo0m lagi!!!
*senyuman dah big grin dah nih*

ahah!! sapa punya nih!!sumpah cantek box pink nih...

" untuk nik nur suhairah,walaupun awal lagi..ade aku kisah!!"..
*ayat kad atas kad,sejak bila nama aku ada "h" nih..tapa2..*





wwaaa...sangat terharu..memang senyum macam dapat emas 8 gundi la kan




uke ..sekarang sangat lagi terharu..terharu dengan
bait2 yang ditulis..nak-nak part afraid tuh..sumpah terharu..dah la awal berminggu kak!!
hoesh!if akak terbaca nih..nik nak gtaw..

"cyez nik takpenah salahkan akak..nik okey ja..takesah..maybe mula2 dulu agak terasa n weird sikit la...yah ..weird....lonely...yela dok sorangsorang tipu la if tak rasa lonely lansung an...tapi bila dah lama2,faham situasi..dah asa cam biasa dah..bila nik ada masalah ke hape akak selalu tanya even akak selalu takdak kat bilik..yang lagi nik touching bila akak cam tau instinct nik...engat x harituh..nik rasa cam nak makan chocalte or benda hape yang lebeh pada mengidam,..tiba-tiba akak ketuk pintu , masuk bilik n bawakan kek chocolate..wah!..mata Terus jadi bersinar-sinar and heaven nya rasa tyme tuh..and evertime i've got flu or sick..u givin me something to overcome it..takesah la ubat ape an..more0ver u oweyz give me an idea yang superb maju dan segala bagai about how to built an actractive Alat Bantu Mengajar..mashih2..
thankx akak a.k.a MUMTAZAH JOHAR ! to givin me this moment.."
you are the most goodness rumate that i ever have..
(",)

tak dapat bayangkan bila nest year akak dah grad and posting..u will leave us ...leave me..and nik pon kena carik rumate baru..wahhh!! tanak2..but i hve to kan..


note: bahagianya bila orang ambik berat pasal kita..kalau kita nak situasi camnih..rajinrajinkan lah diri tuh ambik berat kat orang lain uke..treat people as you want to treat.yah...byep2!..nak stud sekarang..salam..=)

Wednesday, November 3, 2010

duit elaun makin mengempis?



dengan nama Allah~


hoh!..duit..duit..haila..suma pakat cenderung meggi sekarang walaupun mo0d exam..hmm..esok nak pergi nomad kat seremban lak..sebab nak cari sesuap nasik..geela tadak duit sampai macamnih an..hak3~..rumah siapakah..ha! itu yang kita taktahu..*tahu nomad ja hang noh!dasar perantau!!*..huu..uke2..esok plan nak pi sengal-sengal dulu dengan Puan Darin n Puan Mant0p ke Mid..*lagilagi mid! tadak tempat lain kah!!*..kita digalakkan untuk pergi ke tempat yang cepat pantas,selamat dekat yang pasti..mudah ..naik cab 3 hinggit 80sen saja uke..kemudian barulah naik KTM terus ke seremban..pastu bila menapak ke destinasi yang diingini sebab tadak transpot mulalah rasa baju macam boleh perah peloh dalam baldi..hoesh!..haaa sapa cakap atlet ja selalu keluar peloh uh??


sudah-sudah cukup..



wohh banyak nurnya!!
memang gambaq menipu habes..
he~


note: mo0d sedang diet duet yah!..fuh3~...nak gemukkan elaun balik boleh dak?..sob3~

Related Posts with Thumbnails