Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Thursday, February 24, 2011

Malam Yang Terbaik!!!!! 24 Feb 2011!!!


Dengan nama Allah......



Its dedicated to: Ate bushuk,Adah baek punya,Nik superher0 ,Jihan jo0 ,
Jijah jiji,Ojes,Achik mel0q,,Niza sandha ,Fathin Man,Fify Toshiba..
*cepat2 kira cukup tak sepuluh*
^_^






raksasa bermata satuh=johan!



tengok upload sampai 2 kali sebab nak tunjuk yang kawan2 patik comel2 blako yah!


bersimpang siul!!!



iiiyah!!!\
tudeaaaa aihhhhhh



si rendah siTINGGI dan si rendah..haha




suapan ini manis tetapi..
suapan wang itu amat pahit dan perlu dihindari!!..

..bagi perempuan-perempuan cantik diluar sana inilah tips bagi mngelakkan shawl anda terkena kotoran akibat sisa-sisa makanan ukeh..
sekian..
=)



14!!


BUNGA tersebbut mekar mengharum!!



sayang hampa weh!!!



video
mengucap ucapan!!!

=)



Siap ada nyanyi LIVE lagi!!
*suara brader nih boleh buat hati-hati perempuan cayaq BAQ ANQ!!!



video



pastu sebelum balik kena bagi surat chenta kepada mereka-mereka yang sporting tahap pokok tertinggi dahulu yah..*cuba teka eye liner siapakah!!*

pastu..



babai~!!
jumpak lagi yah..
* aik brade kat belakang nih nak join jgk ke hape?haaaa..itu yang kita TAKTAHU!!"



note: setelah 2 tahun setengah bersama ..nih lah kali pertama merasai sambut bufday kat luaq dengan hampa..walaupun bukan patik dan jihan punya bufday..tapi sirius...sangat seronok ukeh!!!!! kita berkumpul dengan satu haluan ..itu sudah cekup..thankx to give us this opp0rtunity...

SERONOK! jadi sebagai kesimpulan..Malam nih adalah Malam yang Terbaik...thankx to cheer me up my sayangness frrenz!!!

Wednesday, February 23, 2011

BERGAMBAR!!!




Dengan nama Allah


ukeh hari ini ada fotografi untuk gambar kelas.. tapi gambar rasmi nya belum siap lagi yah.. jika patik rajin nanti akan diupload kemudian yah!..hasil dari kamera buruk nih jela yang dapat ditunjukkan dahulu..sekian..

Enjoy!


Awak2..
engat dak pasal tyme kita zaman muda2 dulu kita cilita pasal abg "tuttttt" ?
haha..w0ah rindu2..




mereka yang cantek!


comel=penumbuk??
he~



haaa!!!
bersama crime partner


ngeee!!



cikgu-cikgu berkaliber??


^-^



"ini dagu yah!"..
dan "itu dua jari"...


ouchhh!!!

...


note: Marilah bersama-sama memupuk sikap "unite" antara kita!!!..happy bufday ojes dan Najuwa Toekz! hehe...mahu pegi Beijing sekarang..babai~

Tuesday, February 22, 2011

kalau mengidam untuk makan sesuatu memang kuat je kau berjalan yah!


Dengan nama Allah

yay! mahkota!!dok diam2 ukeh

yang puasanya sorang saja tapi..yang mengidamnya yang ramai..haha


.
.
.

eh ! nih sesat mana lak nih?
huhu..
..untuk pertama kalinya ....
taken!!

him: "thanx 4 willing to be my partner 4 about one year and im trully happy that u r choosing me as ur mate.."

InsyaAllah..=)


note......................

Monday, February 21, 2011

Tiba2 rasa nak post lagu tersebut..=)

Dengan nama ALLAH..

IPG MALAYSIA

Institut Pendidikan Guru
Kami sentiasa bersedia
Menjulang etika kerja
Berkorban jiwa raga
Menjunjung aspirasi
Bangsa negara tercinta

Berwibawa berintegriti
Keunggulan peribadi
Berteraskan keimanan
Mendidik anak bangsa

Kami bangga menjadi guru
Kerjaya dihormati
Tidak jemu menimba ilmu
Bakti setulus hati dan budi

IPG Malaysia berikrar
Membentuk guru berkualiti
Penyayang berakhlak mulia
Mendokong visi misi IPG


ukeh 1st day dengar ini time kat perhimpunan..mestilah lah kat perhimpunan takkan kat pasar malam kerinchi lak kan..=).. Part paling paling suka adalah.... "mendokong visi misi IPG"..hiiiiiiiiiiiiiiiiiii * MAAF ini bukan suara ketawa hantu mak Limah tetapi..entahlah motif apa!..nak tahu bunyinya sila dengar sendiri kat sini ... dan sila buat suara suprano sekarang!!* ..haha....

dan ini pun best..


Lagu Perkhidmatan Awam..



Kita Memegang Amanah Bangsa
Kita Juga Telah Berikrar
Taat setia Korban Tenaga
Bela Bangsa Dan Negara

Etika Kerja Kita Amalkan
Tekun Jujur Dan Berbudaya
Gandakan Hasil Dan Pembangunan
Berkhidmat Bakti Berjasa

Agama Asas Pegangan
Perlembagan Negara Dijulang
Rukunegara Jadi Pedoman
Kitalah Benteng Malaysia


Note: Minggu ini kelas direct sampai petang..hohhh!! amat suka!! ukeh itu TIPU YA!!

Sunday, February 20, 2011

berikan aku gelak tawa!..tolonglah..

Dengan nama Allah..

"nik asal mata ko?"...yah..aku sangkakan aku kuat..tapi tidak cukup...aku memang tidak pandai buat muka gembira macam Scha Al-Yahya dalam cerita Awan Dania...hah? apakah?... ukeh cukupla...

esok pergi kelas kena pakai eye liner hitam tebal-tebal ukeh!!ho0ho!! lepastuh gelak kuat-kuat sampai hati boleh senyum balik...




note: setelah setahun..niat dihati ingin buat entry mengenai kisah "itu"
tetapi..setelah apa yang terjadi..maaf ..aku rasa sesak dan mual nak menulisnya...im sick of that!! ayat-ayat anq memang sampah kan...stay away from my life..


Thursday, February 17, 2011

Lawatan Anatomi..

Dengan nama Allah..


ukeh hari ini cikgu-cikgu pergi ke PPUM sebab ada lawatan anatomi..woah! macam-macam boleh tengok ..benda yang mengelikan,menjelikkan,memukau,mengagumkan dan men men lain lagi lah!.. yang taktahu jadi tahu..yang paling excited dapat tengok pembentukan bayi..sirius comel weh! lepastuh otak yang segengam penumbuk nih pon mula la berfikir" wahh beshnya dapat baby.."...hehe...ukeh one day!! grr~....sedang kagum dengan ciptaan illahi..Alhamdullilah...tapi malangnya tak dapat tengok sample mayat yang real..=(..





ada lagi gmbar tapi malas nak upload
sebab mahu pergi Beinjing sebentar!..heH..=p
satu lagi! maaf tadak gambar ketika berada di dalam makmal kerana ingin menghormati spesimen dan organ-organ manusia yang ada disitu..


lepas balik bilik
pastu ada orang baik hati bagi benda ni...



flight delay sebab nak menjamah ini sekejap yah!
thankx bebeng!!

sekian..
Assalamualaikun..babai sumuaa!..


note: bersyukurlah ketika sihat...=) Er..bila Masihi agaknya nak dapat gambar daripada pengguna DSLR tuh yah...huh!=p

Tuesday, February 15, 2011

Pelik!!

dengan nama Allah


memang takfaham dengan sikap kau..yah kau dan kau yang diketegorikan sebagai kaum Adam....

hurrrrr~

Sunday, February 13, 2011

Si jaket merah lagi!!!


Dengan nama ALLAH..
























note: jangan tanya mengapa aku suka jaket merah ini hokey!.hehe.. sedang siapkan potret kolaj..
babai! hve a nice day frenz!! fall in love with strangerz?hoh0.. hah lagi 1..ini belog nik nur suhaira....its all about me and my own life! ..dan aku takpenah kacau kau yah!..hah kan dah nak marah..huhu...jika ada yang taksuka so sila klik close dan pergi sekarang..susah betul la if ada orang busuk hati nih....nak kena sembur febrez kah?haha

Monday, February 7, 2011

should i?

Dengan nama Allah..


hmm....

should i list it all here??...

*sigh*
Related Posts with Thumbnails