Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Wednesday, April 27, 2011

Go0d luck CIK Melor~he

Dengan nama Allah..

rindu nya family..
bila da rindu ..apa kita kena buat?
yah! balik rumah..
so..insyaALLAH hari jumaat ni blik ke kedah yang damai..
tapi xstraight ke kedah..
nak transit kat tempat lain dulu..
hehe..
mintak-mintak kelas hari jumaat smpai pagi ja..
*i wish!*

gambar ke kuala kangsar?er..

nanti kalau rajin !

hehe..
sudah2!!

hari jumaat ada UAK..
sila study sekarang!!


eh! tiba2 lak terjumpak gambaq nih..


hee~


babai!

eh lupa lak..tujuan sebenar adalah untuk mengucapkan dan menpromote cik Meloq...
cik Darin g0od luck untuk contest tuh dan thanx sebab menge"tag" yah!
hehe..tapi saya tiada keberanian macam awak lagi..he..
oh classmate kamu cantik !!
betul!


.jom sama2 like!!

=)
assalamualaikum..

Sunday, April 24, 2011

B E N C I

Dengan nama ALLAH...



"Ya Allah..sesungguhnya pada ketika ini hati ku dipenuhi dengan perasaan benci"..

"Kau bantulah diriku untuk membuang perasaan ini ya Allah"..

dan untuk kau!
"buat masa sekarang aku xboleyh maafkan anq"
in specfically you are nothing! stay away from me
dan pegi jauh-jauh aku tanak pandang muka kau la bodoh!!
fullstop!~

ukeh nik! cepat istifar~
*ashtaqrfirullahalazim"

fuh..fuh..fuh...

untuk malam nih akan ke Kuala Kangsar untuk BIG
doakan kami selamat sampai

=)

Wednesday, April 20, 2011

AKU RINDUUU!!!



Dengan nama ALLAH



Aku rindu nak keluar tengok orang-orang
Aku rindu nak tengok En Sale
Aku rindu nak tidur lebih 5 jam
Aku rindu nak call mama aku then cakap sampai panas telinga
Aku rindu nak pegi Jamek
Aku rindu nak YM lama-lama
Aku rindu nak bukak Adobe
Aku rindu nak main game Zuma
Aku rindu nak tengok-tengok gambar kat camera album aku
Aku rindu nak jogging kat Tasik UM..


hmmm..*SIGH*semua aku rindu..

dan..


Aku rindu nak study..eh..cam takbetul ja kan..huhu

oh "ketika" cepat lah beransur pergi !!!

Alhamdullilah Encik Lappy dah kembali kepangkuan..
thanx yah encik senior!!


Saturday, April 16, 2011


Happiness as light as air.
LOVE as DEEP as OCEAN.
Family as blo0d as soul
Friends as solid as diamonds and
success as bright as gold...
Prays to Allah~

Mereka adalah segalanya~






hmm..rindu sangat time ni!=)



hmm....
.to Encik Nik Soh bin Nik Ismail dan Pn Hjh Jamilah Bt Hj Mad Zain..
" A'ai akan sentiasa mendoakan kebahagian abah ngn mama"
aminn..
PASTI!


note: Hargailah sesuatu perhubungan sebelum terlambat..

Thursday, April 14, 2011

Susah~



Dengan Nama Allah


"Susah untuk puaskan hati semua orang kan.."
tapi bagaimana dengan hati sendiri?hmmm..

Maaf semua ...itu saja yang dapat aku katakan..
bulan ini patik banyak buat hati orang kecewa..
lupa ini dan itu.....*sigh*
yah ..aku tahu aku tidak boleh mencampur adukkan perihal lain kedalam kerja..
tetapi aku juga manusia biasa yang tidak dianugerah untuk menyekat tekanan 0%..
ketahuilah jika ada mesin untuk membuang emosi dan tekanan ini pasti aku akan membuangnya!!

Terima kasih bagi memberi peluang dan kepercayaan kpd ku..ya..aku sgt mhargainya..
Serius aku katakan aku tidak mahu lagi memegang apaapa jawatan kelak..
....bukan kerana takot akan memikul amanah
tetapi risau akan kemampuan diri yang sering lumpuh..
dan risau jika ada hatihati yang akan kecewa dengan diriku lagi..

maaf..*sigh*

dan MAAF..
sesungguhnya aku seperti manusia lain .
tetapi bagi aku biarlah aku yang terasa dari orang lain terasa..
walaupun aku sudah cuba yang sebaik mungkin ..
tetapi ianya masih tidak cukup ..yah itu aku tahu..
apa yang pasti sekarang ..aku akan cuba membaikinya..
PASTI!!!!
(",)




*akan senyum begini lagi dan lagi*
dan untuk mereka2 ini..

thanx kerana ceriakan patik malam ini!!!!

babai!
Assalamualaikum..kalau tak jawab berdosa,
kalau jawab sayang~*Maria i amek tagline u sat na*
hehe.~


note: diri ini sangat memerlukan teguran bukan kata-kata cacian mahupun makian .. sedarlah kita semua tidak sempurna..straight ja if nak gitau apa kekurangan aku..InsyaAllah..aku akan terima..ya=) SAYANG SEMUA! =)

Wednesday, April 13, 2011

Hari-hari yang tidak boleyh nak stalker or goyang kaki dalam bilik!..hu

Dengan nama Allah


Alhamdullilah hari ini dah selesai sudah Pameran Seni semester nih..perasaan menyiapkan folio?er......*sigh*...dan selesai untuk incharge kawad untuk minggu nih...hmm ingatkan sudah boleh menarik nafas lega ..tetapi ..senarai kerja untuk next week pula mendatang..u Pandu Puteri? hmm nasihat buat junior yang mahu masuk Pandu Puteri ketika berada di maktab..,kamu kena ada kerajinan dan tahap mental yang tiingi!!..* jika nanti kalau ada anak patik tanak bagi anak patik masuk benda alah ini!*ukeh! sudah sudah! sila jangan merungut Nik!!!..huhu..

"Sesungguhnya Allah tidak akan memberi sesuatu ujian itu jikalau kita tidak boleh melaluinya"..
Jadi?

Mari renung-renungkan yah!

nih ada sedikit gambar pameran tadi..








oh! perempuan ini sedang mengukir senyum!!he..

* kalau nak dibandingkan hasil kerja ku dan yang lain..hmm..yah!
sirius aku mengaku aku sangat kecewa dengan hasil ini*....=(


hmmmmmmmmmmmmmm~





NOTE: Miss Suhaira!study for your MUET plz!!...*ukehOKEYHukeh*


Sunday, April 10, 2011

Anggur!!!




Dengan nama Allahh






tyme go0gle2 gmbar terjumpak lak gmbar anggur..
dan tetiba lak terasa nak makan ..nak2 yang tak ada bijik,..
nyum3~



eh sesat lak gmbar dak tecik nih!
hai cik sofea sayang!
alo0lo0...cuba tengok mata dia..aumw3!!


nah! itu abah dan abang patik..majlis cukur jambul dirumah dan handmade oleh ahli keluarga..huhu..
tengok abang aku menampakkan auratnya..
haishh! lelaki..haha..

note: luv her~

Friday, April 8, 2011

Dengan nama Allah~

"if a boy really cares about you,
he'll never mind talking to you,
listen to your ridiculous words ,,
listen when you babbling about your life,
listen when u face the problem,
eventhough how tired he is, how busy he is, at what time it is...."


hmmmmm~

balik kedah!!!=)

Dengan nama Allah~


hmm offline untuk 2 hari..
kerana pulang ke kedah!!
hee
ukehlah..nak siap2 ..ke pasar seni..pray fer me..
=)

Thursday, April 7, 2011

Bersyair!!!

Dengan nama Allah~

Alhamdullilah hari ini tidak mengawal emosi lagi..=)


Dan untuk hari ini


hey ady!! musti kau bangga kerana ia disini bukan?
woah tahniah2~
terima kasih sebab lukis patik tampak kurus yah!hu..
=p
*tayah nak blog2 sangat la naaa*



makan time!!thanx adah,roza n diba sebab belanja patik!
ukeh tipu!..huhu


takperasan cincin nih dah patah..3 tahun dah..=(

Dan untuk hang yg ***&* plz la ..
aku sayang hang tapi jangan buat rasa hormat aku nih bertukar menjadi meluat ukeh...
and i will end up all this s*** thing by saying
"lantak aah! u r nothing! dan kalau kau rasa diri kau memberi kesan kat hidup aku..ahah!
u are absolutely wrong la weh!!.."
busuk ja cerita pasal hang! pi main jauh2 pih!!..

hah! ini video dikelas HE tadi..




*ish akim hang kaco view jala,tepi aa weh..*
hee



maklumat tambahan: lirik syair ditulis oleh Anak merbah~
ukeh babai!!
malam jumaat nih! kalau baca Yassin sila letak botol air banyak-banyak2 yah!
=)

Tuesday, April 5, 2011

Kalau jadi manusia tuh tayah lah jadi "silent kuajar " sangat naaa!!!!

Dengan nama Allah~"


tadi tyme balik kelas aku ada terbaca ,ia berbunyi begini..

"Orang yang suka mengkhianati teman sendiri adalah ibarat binatang yang suka memakan bangkai.
Bertambah busuk bangkai bertambah pula seleranya" .. renung-renungkanlah ...







mood: *cuba untuk memafkan smua orang"...

=)

PAMERAN ANATOMI DAN FISIOLOGISTIK!huu~


Dengan nama Allah..

hujung minggu lepas, IPGM KBM telah mengadakan pameran Anatomi dan Fisiologi yang dianjurkan oleh PISMP Semester 3..
dan semua model anat0mi yang direka sendiri oleh mereka2 yang lain semuanya bombastik..SIRIUS!!!
*malu lak ngn model tangan nih*..
tapala..janji dah buat sehabis baik..
woah!


HA tudeaa penilai da smpai..hai Cik Kalai! sihat??
=p
*marilah bersalaman dengan saya!*..urat biru2~




me:"dalam otot kita nih ada kutu naa.."..
haha



model yang palng popular adalah booth Kitaran Haid..huhu
syabas betey!!


orang-orang yang terpilih saja mampu memilikinya..huhu

eh!

ha ini pula hadiah sebab dapat jawab soalan kat booth sapa tah lupa dah..yang ujung kat HEP tuh..huhu
pastu terus yay! dan balik bilik pegi beijing smpai xengat nak makan;..huhu..

..hmm BANYAK betul pameran sem ni.
.minggu lepas pameran kat Putrajaya pastu anatomi pastu kurang dari 2 minggu lagi ada pameran major seni untuk penilaian semester ni pulak..
adewh..


note: nak kena edit balik ketas kerja ke perak..dan esok kena inchage kawad Pandu Puteri..wa! Pray fer me! abeh la suara jantan keluaq! =(...go nik!!!

Related Posts with Thumbnails