Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Saturday, August 27, 2011

Apa yang kau nak?

Dengan nama Allah..


kau kata kau sayang

tapi kau tetap menghiris daging yang dianamakan hati itu..

itu yang kau kata setia???

walaupun sukar menahan mutiara ini daripada jatuh..
tapi aku janji!
aku akan terus MENCUBA!!!..



usah bercakap tentang angin
kerana kelaknya ia akan pergi.

Dan..

Apa lagi selepas ini hah??



Thursday, August 25, 2011

Apabila webcame diklik2~ ;)

Dengan nama ALLAH..


inilah yang belaku apabila guru tiada kerja dibilik guru ya!.


makcik nih busuk!!









Esok mahu pulang ke kedah!..
taksabaq!
babai..
assalamualaikum.

;)

Monday, August 22, 2011

PBS! bersama niat yang baru! ;)


Dengan nama Allah..


Seminggu di Nilai

. Menjalani PBS.
sedar tak sedar dah sampai PBS yang terakhir dah..

^_^


bersama niat dan hasrat yang baru..
hmm
bolehkah?

InsyaALLAH..

oh ya ini gambar 2 mingu lepas..
ayuja budak belakang tuh kan..hehe

ukeh babai!

Sunday, August 14, 2011

Pesanan dari lelaki yang bergelar ABANG.

Dengan nama ALLAH..


" Perbaiki diri kita sendiri dulu insyaAllah benda yang elok kita dapat"...

"Mungkin bukan lani tapi akan datang
Allah tak kejam ngan kita ai.."


"Jangan besarkan masalah tapi besarkan hati anq"....


-Nik Mohd Suhardy Nik Soh



InsyaAllah*

Saturday, August 13, 2011

Ada plak aku kesah kan?hurr

Dengan nama Allah..



. its too much .

. I dont think you care .

. So why should i??? .

thanx!



note: kalau tunjukan perangai macam fizikal pemakaian tudung awak tu pasti lebih cantik .....
haihhla dunia..

Friday, August 12, 2011

Dengan nama Allah..

wake up Nik!!

"TIDAK AKAN ADA KESIHATAN BAGI ORANG YANG SELALU SEDIH DAN MARAH"

kerana hidup memang sebegitu..


:miss my mama..moga semuanya berjalan lancar disana

hmm..Mahu pulang ke seremban..keseorangan ..doakan saya selamat! ;)

Wednesday, August 3, 2011

Kau pernah Rasa Kecewa??

Dengan nama Allah..


Bila semua benda kau buat ada salah..
Bila keputusan kau bagi pada kau betul tapi sebenarnya salah..
Bila kau melangkah kekanan tetapi ,sebenarnya ia perlu kekiri,
Bila kau harus memilih A tetapi kau memilih B..
Bilamana kau text seseorang kemudian kau rasa sangat losser
dan..

Bilamana kau kecewa bila lihat kecuaian kau dari minda kau sendiri..
hmmm...


Baiklah..itu yang aku rasakan sekarang..

sekian..


Note: esok mahu pula ke Kedah! mahu peluk cium mama aku yang mahu berangkat ke Mekah..doakan aku semuanya selamat.. ;).. "Nikmat Allah begitu banyak..hanya perlu buka mata dan rasainya"..




Tuesday, August 2, 2011

Hai encik MA ini first time saya ke sini ;))



Dengan nama Allah...


Kemana??
ke HOSPITAL!!!
sepanjang 3 tahun belajar kat sini,patik takpernah ke klinik mahupun hospital.
Sebab mama saya nurse jadi apa-apa kesakitan beliau yang akan ubati.. ;)
Disini lain..kalau sakit pon,hanya ambil Paracetamol dan baring sampai sakit belakang dalam bilik saja..
tapi kali ini tidak..

sebab patik rasa sangat lain sakitnya..
;(
Alhamdullilah semakin baik..
tapi pedihnya perot selepas muntah tuh kau jangan tanya la kan macamana..
sumpah pedih!
Encik MA tuh cakap gula dalam darah rendah dan kandungan acid dalam perot patik dah berkurang..
adoieh..
patik pon taktahu camno boleh jadi sebegitu..hmmm..

ukeh! maka apabila kali pertama mendapat MC dari hospital haruslah snap sebagai kenangan dan masuk dalam
"Ini Kenangan pertama Saya!"..

1st time pergi Hospital
1st time dapat MC
1st time takpergi kelas akibat sakit..
;)
Takesah la apa orang katakan..KAu ada??huhu





ohya!! Ini LELAKI ...
Masih takdijumpai.. dia hilang akibat buka gate sendiri..
;(


ukeh Assalamualaikom..

note: Kalau taknak sakit ,jangan makan pelik2. KESIHATAN ITU ADALAH NIKMAT..ya..
Related Posts with Thumbnails