Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Monday, January 30, 2012

Sayangku jangan kau persoalkan .

Dengan nama ALLAH

CURRENTLY LOVE THIS SONG!  :)


Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


 note: nak beli gitaqqqqqqq :)

Selepas Olahraga dan apabila bank penuh .

Bangsar Village !






Wednesday, January 25, 2012

Aku telah bakar helain yang itu!

Dengan nama ALLAH


 Dulu nama dan cerita kau  pernah ada dalam helaian diari aku .
Tapi akibat kebutaan kau. Aku yang  jadi mangsa .
Aku bukan  kertas tisu yang kau boleh guna jika kau perlu
. Sudahlah . Cukuplah .
Aku conteng . Aku koyak .
Kemudian aku bakar besar-besar !.
Makanya kini jangan kau pinta untuk  helaian yang baru untuk aku catit cerita kau lagi .

Kerana helain itu sudah terisi ,
Kerana aku bahagian dengan yang yang ini .
Maaf .




Saturday, January 21, 2012

Sepanjang 2 hari ini !

Dengan nama Allah

menemani si adymon dan siSiti untuk check result mereka. 
oh ya!
pekenalkan beliau ini lahh sugar daddy ku!!
haha..
*gigitbibirsebabharipanasbuatbibirjadikeringkontangmelupaslipas


Baiklah ! walaupun sara pakinson  tapi ianya cukup  bermakna.
haha. apa yang berlaku malam nih sumpah aku tak lupa. 
 aku malas  cerita panjang. biar aku dengan beberapa orang saja yang tahu apa yang telah berlaku .
thanx fifi padini aka akak senior !  sebab mepositivekan dirikuuuuuuuuuuuuuuuu..
HANG HENSEMMMMM NAA!
<3

" They dont know who we are!"
fine aku pegang kuat katakatakau!



 Sekiranya hari-hari juadah makanan aku begini
agak-agak mesinn penimbang mampu dak timbang patikkk??
ggrrr~



itu dia punya dan ini   saya punya! sedap!
 welcomeeeeeeeeeeeee to Kennys Rogerssss Rosterrrrrrrrr Sirrrrr!

*senyum sampai telinga



Senym terpaksa  dengan ain tangkap gamar separuh sebab leteh sangat.
tapi Alhamdullilah  aku bahagia
:)


note: doakan keselamatan kami  sepanjang tempoh disini. ya. aku takpernah begini. tapi betul . jika kau berani segalanya boleh ! 

Monday, January 16, 2012

Apabila telefon tangan takkdakk kat tangan !

Dengan nama Allahh


jANgan tanya pasaipa cikgu sekolah bawak ayaq pi sekolah selepas tamat olahragaaa.
* ayaq free free yang orang bag tolak semata mata nak balik awai. haish!


 Rasa sayang hey !!


jalan laju-laju semata-mata sebab nak balik baring sat!


babai!


okai jalan lagii..
lepastuh  baru sedaqq yang telefon tangan  ada kat si sara n si lino!
*alaa kat bilik  lah  ambik !



memperkenalkan  azelin!
beliau nih pemantun maktab ! sora sedap macam ayaq nyok hampa tau
haha..

Status:Sudah berpunya
Jawatan: Ahli sebilik  selantai semaki *rumate baru patikk.. hehee


"Kami ada something untuk hang!".
"Padiaaa?"

 Lepastuh balik bilik check handfone
kemudian  tersentap sebab jumpak  iniiii 






HAHA/.
sumpah hampa dua comeii weh!!
sayang hampa dua jugakk naa!

Kesimpulannya sentiasalah memegang telefon tangan anda !

:)


Sunday, January 15, 2012

Penat-penat

Dengan nama  Allah






bila dok menapak sorang-sorang dan ingin hilangkan bosan haruslah buat video.
 tapi nih video yang paling sikit. yang panjang tuh asyik dok mengarot ja.
video nih terhenti sebab tiba-tiba Najwa call  kata yang tiket balik kedah  dah ambik !
hehe..

okeyh !
selamat la semuanya.

 sampai bertemu . 
:)

Thursday, January 12, 2012

Ringan

Dengan nama ALLAH


 " Bila seronok segalanya rasa ringan ".

Itu yang aku rasa sekarang.

:)



 oh yah !
esok beliau akan kemari.
yah kesini lah

Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu,Lembah Pantai

FORUM : Akhlak; Bukan Sekadar Rupa Dan Aurat :

 9.00 malam
Ustaz Don Daniyal Don Biyajid

:)

  pakat mai qamai qamai noh !

;)
 sumpah taksabaq !


 will update soon !

Wednesday, January 11, 2012

Letih seronok !

Dengan nama Allah


Ini sebab mengapa aku sukakan PJ !




 Baiklah !
Harini hari first .
 perasaan?
suka !
seronok
letih
lengoh !
:)

mata i jadi panda !
u ado??


waiting si dia  dan dia untuk  balik bersama !

 kesimpulan untuk hari ini 
..
seronok!

 Ya Allah kau kekalkan rasa ini
dan berikan kekuatan untukku.
Harap- harap

 sampai bertemu !
:)


Monday, January 9, 2012

Posting-posting !!

Dengan nama Allahh

Tahniah untuk  akak -akak dan abang- abang  yang sudah menerima Keputusan Penempatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah.  Dengan kata nama lain penempatan posting ! .. Setahun lebih lagi giliran patik pula.. woah ! cuak !

 Buat rumate tersayang . Kak Taza.. "moga dugaan ini  membuatkan akak lebih kuat !~  walaupun keputusan tersebut membuatkan kitorang terkedu seketika   di tilam tetapi kami yakin akak pasti dapat  mengatasinya. Dan seperti mana yang selalu diperkatakan  munkin sehingga tak hingin kembali ke semenanjung. :)





 Nanti bolehlah naik belon ke sabah lagi ! :')

Friday, January 6, 2012

berkata lemah terasa kuat

Dengan  nama Allah








  - maaf aku tak fasih berkata kata  seperti yang lain .

: (









Wednesday, January 4, 2012

terima kasih domo !

Dengan nama Allah..


 Terima Kasih dengan apa yang kau beri.

aku suka . aku guna .
Untuk kau pula , pasti akan datang yaa..   :)

*thanx domokun !

Related Posts with Thumbnails