Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

Sunday, June 24, 2012

Nak baru je kau kan !

Dengan nama Allahh

Semester baru !
Azam baru !
Jawatan baru !
Spek baru !
Fikiran baru !
Orang baru !
hah??

hehe..

Puan Rumate yang suka karok .



harap  jawatan  yang takseberapa  dan kepercayaan yang diberi ini membuat patik lebih matang dan memberi pengalaman yang berganda lipat walaupun demi Allah aku akui aku taklayak lagi . 
tEtapi insyaAllah . amanah ini akan digendong sebaik mungkin.!


Makanya. patik akan cuba sedaya mungkin untuk bertanggungjawab dan  membuat semua orang  untuk hatinya dijaga.
And for those yang tak mahu mengikutinya  Teruskan . Terima kasih . Sesungguhnya aku takrugi apa apa pun nokk ! Perlu la pulak aku kan ! hhahaha

Untuk orang baru pula . Selamat menjadi orang penting !^___^

Baiklah . Assalamualaikum .





Wednesday, June 6, 2012

Cuti sem 5 dah nak habis!

Dengan nama Allah !!



 masak itu seronok rupanyaa !

:)



next week sudah mahu pulangg... adoiii.  satnya laaaha qasa.. hmm jadinya manfaatkan cuti yang terluang nih dengan mencuba masakan baru ! harap -harap menjadi ! kemudian boleh sama-sama pakat rasa kannn..

oh ya! patik baru dapat anak sedara baru. anak menakan habaq kat anq !!huhu..
Welcome to the world Dhia Schahmiena Ahmad Dhuha!! Gambaq cuya takdan nak boh lagi.. Dan lagi satu!! rupanya jaga ibu besalin taklah susah mana kalau tau cara !Walaupun takcukup tidoq tapi best bila banyak ilmu kita tau secara tidak langsung ! sungguhhh !kau takpercaya?.. mohon pergi tanya cikgu kau kat sekolah !hehe

Tuntasnya ,cuti? memang seronok ! tapi tak kan mungkin mampu halang waktu supaya berhenti ketika ini kan. makanya harus bersyukur sebab  harinih  ada dan mungkin kita masih lihat esok kan? :) Assalamualaikumm.
Related Posts with Thumbnails