Saya pasTi eK0t kamo0 kembali..=) terima kasihh..

.KAWAN ITU MANIS.

Dua orang yang b0leh tidur sekatil



Dengan nama ALLAH...

dulu hampa pernah tanya aku bila aku nak bat entry khas untuk hampa an..haa..now setelah berapa abad dah..*sure da xengat kan weh?"
walaupun sekarang nih hampa busy dengan sub PBK hampa tuh..
dan bila aku masuk bilik korang dan terus rasa terabai bila dok kuis2 cadar dan tengok korang xdak respon ..ohh..how sad..haha..dan itu membuat aku rindu hampa!!SANGAT!!!auwmmm!
tapa2..sebab tuh la terpanggil nak yang wat entry macam budak dajah 5 nih..
nahhh! sila baca diam2 kat bilik hampa naa!

Pada hari Isnin 14 Julai 2008
detik pekenalan ngn hampa..
tapi dengan sara aku dah kenal dalam sesawang friendster before masuk maktab..bila engat balik kejadian potong line bilik tuh lawak gak..
haha..sudah2 nik! jangan melalut banyak2..


comel?euwhh..




Januari 2009
ini gambar 1st time aku nak pi umah anq sara!
memang muka busuk soqang-soqang..
engat lagi dak camana aku kenal anq weh?
friendster?HOT?haha..

haish!


ini tahun 2008 gak
kat Burger King..
mukasuci baru nak kenal Kuala Lumpur time nih..

ha ini lah nazurah..beliau lahir 1989..
aku dah anggap dia macam kakak dah..
dah boleyh dah kalau ada adik lagi tinggi kan zura?haha
DAN mungkin disebabkan aku dengan sara anak bongsu so kami lebih mendengar kata si "KAKAK" nih..hehe..
HAHA

HA ! tudeaa.!
pUan Suraya masih ingat gmbar ini?
nih gambar yang aku snap time mula2 cinta ko baru nak berputik kembang ngn si syusyukRi..
huhu..
dan bila ko start kapel..aku asa kehilangan gilar..
mana xnya hampir setiap hari kuar je...time nih aku asa aku ada ngn kakak ja..pastu sisyuksyukri nih rampas anq dari kitorang..haha..kejam kan..dan sangat annoying!
*woah! aku tahu, itu aku yang punyai minda yang cetek!*
everyone change,everyone need someone..

tapi masuk tahun pertama kitorang dah okay balik..
dah boleh tidoq sekatil kembali..rindu!
=p



ini wajah-wajah cantik yang since hari pertama masuk maktab bersama dengan patikk..
terima patik seadanya..
thankx weh..sebab:
sanggup bukak pintu dan rapatkan katil
dikala aku xleyh tdoq sebab teringat cerita mona fandi tengah-tengah pagi buta...
sanggup teman aku pegi t0ilet dikala semua orang tengah sedap tidoq..
sanggup dengar bebelan aku pasal masalah yang takputus2
sanggup tenangkan aku kalau aku ada marah orang
sanggup naikkan semangat aku kalau aku ada terasa
sanggup dengar masalah cinta bodoh aku
sanggup dengar masalah family aku..
tq sangat weh..
dan macam yang penah aku janji ,aku akan stay dekat ngn bilik korang even macamanapun..
dan itu janji aku..
BEWARE cik Nazurah dan Puan Sara kerana patik akan membelengu hidup hampa lagi!
haha..


cukup la tuh kan..
*aku try cari gambar kita bertiga dalam lif tapi tak tau ceqok mana dok 26 minit kot caqi..
*sigh*!*


last but not least..
"aku sayang hampa"!!!

Related Posts with Thumbnails